Køb online Kamagra Oral Jelly

 • Brand: Kamagra
 • SKU:009693
 • Tilgængelighed: På lager
 • Tilladelse: Ny

Kamagra gelé er et innovativt medikament, ydeevne på 10 minutter, 7 forskellige smag og en uforglemmelig uge med indtryk.

 • star

6.00

 • Beskrivelse

 • Prissammenligning

Beskrivelse af Kamagra Jelly

Kamagra Oral Jelly - et lægemiddel, der øger styrken hos mænd. Det aktive stof er sildenafil. Udgivelsesform - gelé. Stoffet har forskellige frugtadditiver: appelsin, ananas, banan, druer, jordbær. Efterlader ingen ubehagelig eftersmag. 100 mg gelélignende præparat er i posen.

Hvordan fungerer det

Sildenafil er en type 5-phosphodiesteraseinhibitor, der blokerer den frie passage af blod gennem kønsorganerne. Takket være det aktive stof i analogen med Viagra er de glatte muskler i penisens arterier afslappet, blodstrømmen til bækkenorganerne forbedres. I nærvær af seksuel ophidselse vil en mand føle begyndelsen af ​​en erektion nødvendig for langvarig samleje.

Metode til anvendelse og dosering af lægemidlet

Lægemidlet Kamagra Oral Jelly skal tages 1 pose om dagen. Medicinen kan opløses i en lille mængde vand, men det er ikke nødvendigt. Det er muligt at bruge gel fra en pose. Du bør ikke tage medicinen efter at have spist fedtholdige, tunge fødevarer - dette kan bremse begyndelsen af ​​den ønskede effekt.

Alkoholforenelighed

Kamagra Oral Jelly er ikke kompatibel med alkohol.

Tidspunkt for begyndelse af handling, varighed af virkning

Medicinen Kamagra Oral Jelly begynder at virke 10-15 minutter efter indtagelse. Den maksimale koncentration af det aktive stof i blodet observeres 1-2 timer efter indgivelse. Effektens varighed er op til 6 timer.

vidnesbyrd

Kamagra Oral Jelly er indiceret til mænd, der har problemer med erektion. Dette kan enten være en fuldstændig mangel på erektion eller en utilstrækkelig varighed for samleje. Jelly anbefales til mænd, der har svært ved at tage piller.

Kontraindikationer

Inden du bruger Kamagra Oral Jelly, skal du gøre dig bekendt med listen over kontraindikationer, som inkluderer:

 • Parkinsons sygdom.
 • samtidig brug med andre lægemidler til behandling af erektil dysfunktion.
 • myelomatose.
 • intolerance over for stofferne.
 • ustabil angina pectoris.
 • Peyronies sygdom.

Beskrivelse Kamagra Oral Jelly 100 mg

Kamagras innovative innovative gel er et godt alternativ til piller til styrkebehandling. Den nye formel for stoffet, som fås i form af gelé, har en behagelig smag og hurtig handling. Det aktive stof Sildenafil, som er en del af lægemidlet, er i stand til at give styrke i 36 timer.

Farmakologisk recept

Lægemidlet er velegnet til behandling af erektil dysfunktion hos mænd i alle aldre (over 18 år).

Sådan fungerer Kamagra Oral Jelly

Når der opstår en erektion i kroppen af ​​en mand, er en lokal frigivelse af nitrogenoxid. Dette øger niveauet af cGMP i de kavernøse lig i kønsorganet og hæmmer PDE5. Derefter begynder den glatte muskel i arterierne at slappe af. Det aktive stof hjælper med at sikre blodstrømmen til penis. Derudover kan kønsorganet kvælde og stige i størrelse på grund af blodstrømmen til de kavernøse kroppe. Lægemidlet Kamagra Oral Jelly 100 mg absorberes meget hurtigere end analoger i tabletter. Der er dog ingen ændring i blodtrykket. Effekten af ​​at tage stoffet mærkes kun under seksuel ophidselse.

PAKKEPR. POSEPRISOPSPARINGBONUS
10 poser€ 4,3143,14 €+ 4 poser
20 poser3,65 €73,01 €13,27 €+ 4 poser
30 poser3,29 €€ 98,56€ 30,86+ 4 poser
60 poser€ 2,99€ 179,20€ 79,64+ 4 poser
90 poser€ 2,72244,88 €€ 143,38+ 10 poser
120 poser€ 2,54305,29 €212,39 €+ 10 poser