Køb online Om Levitra

  • Brand: Levitra
  • SKU:009699
  • Tilgængelighed: På lager
  • Tilladelse: Ny

Aktiv ingrediens - Vardenafil, 20 mg. Levitra er et nyt lægemiddel i form af tabletter til behandling af erektil dysfunktion. Virkningen af medicinen er op til 12 timer. Virkningen af Levitra svarer til virkningen af det populære lægemiddel Viagra, men alligevel er Levitra noget mere effektiv som et middel til behandling af erektil dysfunktion og opretholdelse af styrke.

  • star

5.00

  • Beskrivelse

  • Prissammenligning

Levitra tabletter til styrke

En mand vil altid være på sit bedste, at gøre skøre ting for en udvalgtes skyld, og selvfølgelig for at behage en kvinde i sengen. Men ofte står mænd over for impotensproblemet. Og dette problem påvirker smertefuldt kvaliteten af ​​det intime liv. Årsagerne til krænkelse af erektil funktion i dagens liv er mange. Dette er et dårligt miljø, hormonforstyrrelser, kroniske sygdomme, stressede situationer, dårlige vaner. Denne liste kan videreføres. Et effektivt medikament, der kan hjælpe en mand med nedsat erektil funktion, impotens - findes. Hvis du er bekymret for sådanne problemer, og du allerede har prøvet alle kendte medikamenter , anbefaler vi, at du prøver Levitra og glemmer problemerne med mandlig impotens.

Generisk Levitra - en beskrivelse af stoffet

Originale Levitra tabletter udviklet i Tyskland. Den vigtigste aktive ingrediens er vardenafil . Lægemidlet fremstilles i tabletter, hver har en vægt på 20 mg. Pakket i en blisterpakning på 10 stykker på bagsiden af ​​blisterpakningen indeholder information om sammensætning, fremstillingsdato, udløbsdato. Levitra er et lægemiddel, der bruges til behandling af erektil dysfunktion hos mænd i forskellige aldre. Medicinen fås i form af tabletter, overtrukket med en gulaktig skal. Den aktive ingrediens i Levitra er vardenafil - en type 5-phosphodiesterasehæmmer. Den farmakologiske virkning er lempelsen af ​​blodkarets glatte muskulatur og øget blodcirkulation i det mandlige kønsorgan. Som et resultat af denne proces forbedres erektioner som respons på naturlig stimulering.

Der er to typer medicin: traditionelle tabletter og generiske stoffer, som kun adskiller sig i omkostninger. India Pharm tilbyder sine kunder en ny generation af generiske produkter. Dette er nøjagtige analoger af de originale lægemidler med den samme sammensætning, aktivt stof. Fremstillet i Indien. Det er bare prisen på en generisk levitra vil være mere overkommelig. Samtidig lider kvaliteten af ​​analoger slet ikke. Lægemidlets effektivitet og sikkerhed er også påvist ved kliniske laboratorieundersøgelser.

Sammensætningen af ​​det generiske middel er identisk med det sædvanlige lægemiddel, men prisen er lavere på grund af den manglende patentbeskyttelse. Levitra - er kendt og tilgængelig i hele Ukraine. Traditionelle tabletter kan købes på et almindeligt apotek, og en generisk kan bestilles via online ressourcer. Medicinen udleveres uden recept, så levering til ethvert hjørne i Kiev eller til andre større byer i landet er mulig.

Instruktioner til, hvordan man tager Levitra

Levitra er i stand til at forårsage erektion i sin fuldstændige fravær eller for at styrke svag seksuel ophidselse. Effekten manifesterer sig allerede ved den første applikation, efter ca. 30 minutter og varer op til 10-14 timer. Tabletterne absorberes hurtigt og trænger gennem blodet. En tablet om dagen er tilstrækkelig. Ved langtidsbehandling af sygdommen falder doseringen, men dette vil ikke påvirke kvaliteten og varigheden af ​​det samleje.

En gul coatet tablet med patogenet indeholder 20 mg aktivt stof. Standarddosis for patienten er 10-20 mg vardenafil pr. Dag. Den nødvendige dosis vælges af lægen i overensstemmelse med de individuelle egenskaber ved mandens krop, hans alder, tilstedeværelsen af ​​yderligere patologier samt den generelle sundhedstilstand. Doseringen kan enten øges eller formindskes efter lægens skøn. Tabletten vaskes med rent vand. Tabletter kan bruges sammen med alkoholholdige drikke (i små mængder) såvel som uanset måltidet og dets fedtindhold.

Hvordan fungerer medicinen?

Vardenafil, grundlaget for den generiske Levitra, blokerer enzymet phosphodiesterase, hvilket frigiver natriumoxid og blodstrøm til mænds penis. Virkningen af ​​lægemidlet observeres udelukkende i nærvær af naturlig stimulering, hvilket resulterer i, at den naturlige excitation og libido forbedres. Vardenafil "virker" efter 15-25 minutter efter oral brug, og eksponeringens varighed er mindst fire timer.

Er bivirkninger mulige?

Dette spørgsmål interesserer alle vores potentielle kunder. Skynd dig at berolige - den generiske Levitra er praktisk talt ufarlig for kroppen. Bivirkninger er meget små og kan udtrykkes ved sådanne symptomer: let rødme i ansigtet, hovedpine, svimmelhed, forhøjet blodtryk, løbende næse, maveproblemer.

Hvad er kontraindikationerne for stoffet?

Levitra er en medicin, der har nogle kontraindikationer til brug. Ubetingede kontraindikationer inkluderer individuel intolerance over for vardenafil, indtagelse af nitrater, akutte kardiovaskulære patologier, svær aterosklerose, tilstedeværelsen af ​​kræftfremkaldende neoplasmer, alder op til 18 år. Brug med forsigtighed mænd, der lider af nyre- og leverinsufficiens, som for nylig har lidt et hjerteinfarkt eller slagtilfælde. Det er uønsket at tage for dem, der har en mavesår, stabil hypotension, dårlig blodkoagulation, angina pectoris og penisdeformitet.

Fordele ved medicinen

Stoffet dukkede op på vores marked relativt for nylig, men har allerede formået at få tillid og få sine beundrere. Om Levitra-tabletter er anmeldelser af vores taknemmelige kunder ret mange, fordi vi har hjulpet mænd med at genvinde glæden ved et fuldt seksuelt liv!

PAKKEPR. PILLEPRISOPSPARINGBONUS
10 piller€ 2,9028,97 €+ 4 piller
20 piller€ 2,21€ 44,2513,69 €+ 4 piller
30 piller1,96 €58,74 €28,17 €+ 4 piller
60 piller1,91 €€ 114,8159,01 €+ 4 piller
90 piller€ 1,80161,98 €€ 98,75+ 10 piller
120 piller€ 1,68201,77 €€ 145,87+ 10 piller
180 piller1,52 €€ 272,76248,70 €+ 10 piller
270 piller1,37 €€ 370,33€ 411,86+ 10 piller
360 piller1,10 €394,22 €€ 648,70+ 10 piller