Levitra

Læs mere om stoffet

Aktiv ingrediens – Vardenafil, 20 mg. Levitra er et nyt lægemiddel i form af tabletter til behandling af erektil dysfunktion. Virkningen af medicinen er op til 12 timer. Virkningen af Levitra svarer til virkningen af det populære lægemiddel Viagra, men alligevel er Levitra noget mere effektiv som et middel til behandling af erektil dysfunktion og opretholdelse af styrke

Levitra generisk beskrivelse

Levitra er et nyt lægemiddel på markedet for medicinalindustrien. Det bruges til behandling af erektil dysfunktion og nedsat seksuel aktivitet hos mænd. Øger testosteron i blodet. Forbereder kroppen på sex. Original medicinalproducent, farmaceutisk selskab Bayer.
Generisk producent Levitra, Indien. Virksomhed Centurion.

Fordele og egenskaber ved Levitra
Lægemidlet Levitra, når det kommer i blodet, hjælper med at forbedre en erektion. Den aktive ingrediens Vardenafil giver dig mulighed for at slappe af de glatte muskler i penisens kavernøse kroppe. Blodcirkulationen forbedres, i nærvær af seksuel ophidselse, vises en vedvarende erektion. Lægemidlet er af høj kvalitet i sammenligning med analoger. Varigheden af ​​samleje øges, medicinen har effekt inden for 5 timer efter indtagelse af p-piller.

Sådan fungerer Levitra

Stoffet fungerer fejlfrit. Udvidelse af blodkar rundt om bunden af ​​penis, levitra, øger blodcirkulationen i den. Beriget med kønshormoner fylder blodet kønsorganernes kavernøse kroppe og garanterer derved naturlig ophidselse. Erektionstætheden forbedres. Som et resultat forøges varigheden af ​​samleje.

Levitra

Hvem anbefales at tage

Lægemidlet ordineres til mænd i forskellige aldre for at forbedre kvaliteten af ​​det seksuelle liv. Øger niveauet af testosteron i blodet, gendanner styrken. Forsegler en erektion og øger varigheden af ​​samleje. Øger markant sværhedsgraden af ​​seksuelle fornemmelser under intimitet.

Hvordan man tager stoffet

Det er tilladt at tage højst 1 pr. Dag med forventning om intimitet. Tabletter vaskes med vand. Behandlingsforløbet er fraværende. Medicinen tages om nødvendigt individuelt af hver mand.

Hvor meget er 1 tablet

Generisk Levitra 20 mg fungerer inden for 12 timer efter indgivelse, og i løbet af denne periode forårsager mindst 5, ikke mere end 10 erektioner med en optimal varighed på 30-60 minutter hver.

Hvad du skal vide, inden du tager medicinen

Urologer forbyder kategorisk brugen af ​​stoffet i forbindelse med nitrater og kræftfremkaldende stoffer. Deres interaktion med medicinen kan have negativ indflydelse på dit velbefindende.
På indlæggelsesdagen kan du ikke tage andre potente lægemidler, såsom smertestillende medicin, antidepressiva, antibiotika og sovepiller.

Mulige bivirkninger

Kvalme, periodisk døsighed, hovedpine og andre tegn på utilpasse. Hvis du tager Levitra, bemærker du en af ​​dem – suspender behandling midlertidigt og søg råd fra en specialist.

Produktnavn: Generisk Levitra
Former af lægemidlet: tabletter
Aktivt stof: Vardenafil (vardenafil)
producent: Centurion Laboratories (Se produktmærker: Mærker
Landproducent: Indien
Formålet med stoffet: Styrkelsesforstærker
effekt: Styrkelse af styrke under samleje
Handlingsvarighed: fra 5 til 7 timer
Handlingsstart efter administration: fra 30 til 45 minutter 
fornemmelser: Styrke seksuel lyst (øget libido)
tilvænning: Ikke observeret
Effekt på den hormonelle baggrund: Ikke observeret
Udløbsdato: 36 måneder